Showing posts with label Business Quizzes. Show all posts
Showing posts with label Business Quizzes. Show all posts

Friday, May 16, 2008

Round 1- Answers

1. Connect Modern foods, HUL, Wockhardt, Monginis, Switz Group??
Trivia- India's first PSU divestment

Ans. ModernFoods was India's first PSU divestment.It was owned by HUL. Now it
has been
bought by Switz group.Wockhardt and Monginis are owned by Switz
group. This group is
Middle East based and owned by Mumbai's Taizoon
Khorakiwala.


2. Owner of Mr.Beans Coffee Junction?

Ans. TATA


3. What is unique about Sriram Gopal Raju pharma, Herbo Lab and Divya Pharmacy?

Ans. First Medical Cos to sell products at branches of Post Offices.


4. UMBRO is an acronym for??

Ans. HUMPHREY BROTHERS


5. Who's the largest operator of Duty Free Retail Shops?
Hint: Owner of Autogrill Restraunts.

Ans. BENETTON


6. "Testament of a Furniture dealer" is the Autobiography of which business legend?

Ans . Ingvar Kamprad, IKEA Furniture


7. What is the claim to fame of the Costa Rica based airline Nature Air?
( Don ur thinking hats buddies...)

Ans.World's only neutral carbon airline


8. Can u name the only 4 OEM's who manufacture both Cars and Bikes?

Ans. Honda, BMW, Suzuki, Peugeot


9. BeingGirl.Com is the portal by which Company?

Ans. P& G


10. Bangalore based 'Karutari Networks' has acquired Dutch 'Sher Agencies' to become worlds
largest producer of____________ ???

Ans. Roses



Well was thinking abt it for long now.....here it goes....all this is a collection of trivia i come across daily..

The First rule- There are no rules....its totally whimsical!!!!

As and when i have enuf i'll keep pourin in....answers u can find in a week or depending
i will post them along....rock on!!!!

Welcome On board.

Its all out there....based on observations or on daily readings...not specially dug out for the postings or so. If you keep your eyes and ears open you vil knw them.....

Round 1

1. Connect Modern foods, HUL, Wockhardt, Monginis, Switz Group??
Trivia- India's first PSU divestment


2. Owner of Mr.Beans Coffee Junction?

3. What is unique about Sriram Gopal Raju pharma, Herbo Lab and Divya Pharmacy?

4. UMBRO is an acronym for??

5. Who's the largest operator of Duty Free Retail Shops?
Hint: Owner of Autogrill Restraunts.

6. "Testament of a Furniture dealer" is the Autobiography of which business legend?

7. What is the claim to fame of the Costa Rica based airline Nature Air?
( Don ur thinking hats buddies...)

8. Can u name the only 4 OEM's who manufacture both Cars and Bikes?

9. BeingGirl.Com is the portal by which Company?

10. Bangalore based 'Karutari Networks' has acquired Dutch 'Sher Agencies' to become worlds
largest producer of____________ ???